FOTO “Deja vu” iz prve međusobne utakmice u Okrugljači: Suhopolje utrpalo Graničaru 10 golova

Na stadionu Park u Suhopolju danas (subota) je odigrana prva utakmica 17. kola prve županijske nogometne lige, u kojoj je domaća momčad ugostila fenjeraša lige, Graničar iz Okrugljače.

Bila je ovo jednosmjerna utakmica, utakmica kao iz noćne more za sve navijače gostujuće momčadi. Konačan rezultat bio je “deja vu” iz prve utakmice ovih dvaju momčadi u jesenskom dijelu prvenstva, 10:1.

Za gostujuću momčad sve je krenulo nizbrdo već u 1. minuti utakmice. Nakon asistencije Renea Prugovečkog, za rano domaće vodstvo poentirao je Josip Ivačić. Već u 6. minuti nove muke za gostujućeg vratara Josipa Đureša, ponovno je za 2:0 bio precizan Ivačić, koji se u 9. minuti utakmice mogao proslaviti možda i najbržim hat-trickom prve županijske lige, ali ovoga puta Đureš je obranio fantastičan udarac suhopoljskog igrača.

IMG 0503 Custom

Gosti su nakon ranih 2:0 uspjeli posložiti svoje redove i krenuli u izvršavanje, danas najvažnijeg cilja, primiti što manje pogodaka, jer nešto više od toga teško je i bilo za očekivati. Momčad iz Okrugljače grčevito se branila cijelo prvo poluvrijeme i bez novog primljenog pogotka izdržala do 43. minute, kada je jednu povratnu loptu pospremio Antonio Babec. Već u 44. minuti domaći povećavaju na 4:0, ovog puta precizan je bio Marko Sertić. Imali su i gosti sjajnu priliku, sam pred vratara Suhopolja istrčao je Karlo Petrinić, ali nije uspio poentirati. Iako su djelitelji pravde imali vrlo lak posao u ovoj utakmici, ipak je došlo do jedne dvojbene situacije kada je upravo Petrinić srušen u domaćem kaznenom prostoru, ali glavni sudac utakmice smatra da nije bilo elemenata za jedanaesterac. Na predah se otišlo domaćim vodstvom 4:0.

U nastavku smo vidjeli još šest pogodaka u gostujućoj mreži. Tri puta je precizan bio Babec, a po jednom Ivačić, Slanac i Sertić. Ipak, gosti su se pobrinuli da domaći vratar Saša Horvat ne završi utakmicu bez primljenog gola. Vidjeli smo fantastičan pogodak sa 20-ak metara u režiji Karla Petrinića.

IMG 0463 Custom e1554581313617

Imali su domaći još sjajnih prilika, prije svega Babecovu vratnicu i Sertićev “zicer”, ali rezultat se nije mijenjao. Uz standardno dobrog Petrinića, u gostujućim se redovima definitivno istaknuo vratar Đureš, bez obzira na 10 primljenih pogodaka, dok je zapaženu rolu odradio i Valentino Cik.

-Napadali smo cijelu utakmicu, a danas je bilo i čak malo natjecanja među našim napadačima u tome tko će više promašiti – rekao je kroz smijeh najbolji strijelac utakmice Antonio Babec te dodao kako je najbitnije da se nitko nije ozlijedio i da kompletni idu u Rezovac sljedeće kolo po nova tri boda.

Suhopolje – Graničar Okrugljača 10:1
Igrač utakmice: Josip Ivačić

(www.icv.hr, ts, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”519243″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content