FOTO Derbi u Lukaču opravdao očekivanja: Velik broj gledatelja, pet golova, isključenje i dva kaznena udarca

Općinski derbi 18. kola prve županijske nogometne lige u Lukaču, između domaće momčadi i Bratstva iz Gornjeg Bazja privukao je veliki broj gledatelja, kojima nije smetalo prohladno vrijeme, koje je više sličilo na jesen nego na proljeće.

Domaća momčad već je u 10. minuti povela zgoditkom Igora Potrate. Samo dvije minute bile su dovoljne gostima iz Gornjeg Bazja za preokret. U 34. jedan ubačaj Dine Milinovića domaći igrač Matija Tomšić je proslijedio u svoju mrežu. U 36. prekršaj nad Dinom Milinovićem u kaznenom prostoru Leo Hokman je materijalizirao zgoditkom iz jedanaesterca. Tako se s rezultatom 2:1 za Bratstvo otišlo na odmor.

IMG 1282 Custom

U 53. minuti asistenciju Dine Milinovića koristi Nikola Kristić, koji je svojim zgoditkom povećao gostujuću prednost na 3:1. Mateo Lončar u 55. minuti nije realizirao kazneni udarac. Nadmudrio ga je gostujući vratar Leo Franjić. U 67. minuti Lončar je bio uspješniji te je zgoditkom iz drugog kaznenog udarca smanjio prednost momčadi iz Gornjeg Bazja na 3:2. Do kraja utakmice igrači Lukača 05 krenuli su u napade pokušavajući izjednačiti rezultat, ali bez uspjeha. Ovo je prvi ovosezonski poraz Lukača 05 na domaćem travnjaku.

U posljednjim minutama utakmice zbog drugog žutog kartona igru je morao napustiti Igor Potrata.

IMG 1284 Custom

-Općinski derbi je opravdao očekivanja. Donio je uzbudljivu igru. Mi smo svoj cilj ostvarili i sada nam slijede dvije utakmice u kojima igramo s jačim momčadima. U srijedu u kupu na svom terenu dočekujemo Slatinu, a u subotu putujemo na prvenstvenu utakmicu u Suhopolje, kod vodeće momčadi lige. Pokušat ćemo u obje utakmice dati sve od sebe i iznenaditi favorite – zadovoljan nakon utakmice bio je gostujući trener Elvis Vinak.

Lukač 05- Bratstvo Gornje Bazje 2:3
Igrač utakmice: Dino Milinović

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”520799″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content