FOTO Rukometašica 1234 Virovitice Laura Oršulić igrala za regiju Sjever na susretima regionalnih reprezentacija u Đurđevcu

Hrvatski rukometni savez svake godine u proljeće organizira utakmice regionalnih reprezentacija za mlađe kadetkinje, kako bi se kroz dvogodišnji ciklus okupljanja i utakmica lakše izabrala kadetska reprezentacija.

Ove godine utakmice regionalnih reprezentacija igrale su se u Đurđevcu. Najbolja ekipa bila je reprezentacija regije Sjever, koja je pobijedila Zagreb 36:27, regiju Istok 42:28, Rijeku 32:26 i odigrala neriješeno s regijom Jug 17:17.

Ekipu je vodila regionalna suradnica Hrvatskog rukometnog saveza Đurđica Zečević, a igrala je igračica 1234 Virovitice Laura Oršulić. Susrete su sudili suci Matej Knapić iz Slatine i Stjepan Peršić iz Virovitice.

Okupljanje se odvijalo pod budnim očima instruktorice Hrvatskog rukometnog saveza za ženski rukomet Dr Lidije Bojić Čačić i izbornika mlađih kadetkinja Nenada Smiljanca, inače rođenog Virovitičana, koji je prvi pomoćnik Zlatka Saračevića, trenera seniorki koprivničke Podravke.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”520054″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content