FOTO Slatka uskrsna potraga ove godine privukla rekordan broj slatinskih mališana

Lijep, sunčan i ugodno topao subotnji dan išao je na ruku dječici, njihovim roditeljima, djedovima i bakama, koji su odlučili doći na ovogodišnju Slatku uskrsnu potragu za slatkišima, manifestaciju koja se već dug niz godina održava u Slatini.

Ovogodišnja potraga za slatkišima održana je u parku ispred Industrijsko-obrtničke škole Slatina gdje su volonteri akcije ”Volonteri u parku”, koja se provodi u okviru projekta ”Živjeti zdravo” Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zajedno sa članicama Društva Naša djeca Slatina ”sakrili” slatkiše, a djeca ih potom tražila.

57591559 2461659720533566 3133966524117680128 n

Neki su imali više, a neki manje sreće u potrazi, ali svi su na kraju bili zadovoljni, jer su ih posjetili članovi Moto kluba Speed Slatina dovezavši uskrsnog zeku na motoru. Dok su Speedovci djeci dijelili slatkiše, uskrsni je zeko (Ivan Halas) imao pune ruke posla, odnosno male dječice koja su se željela s njim fotografirati.

I to nije sve. Za mnogobrojnu djecu, Dječje kazalište Šareni svijet iz Zagreba priredilo je predivnu dječju predstavu. (www.icv.hr, adf; foto: D. Fišli) [g-gallery gid=”522569″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content