FOTO Virovitica slomila Bušetinu 1947. i prošla u polufinale Županijskog nogometnog kupa

Na sportsko-rekreacijskom centru Vegeška u Virovitici, domaća četvrtoligaška momčad danas (srijeda) je ugostila županijskog prvoligaša, Bušetinu 1947. u četvrtfinalnoj utakmici Županijskog nogometnog kupa. Bila je ovo jednosmjerna utakmica, a teško je bilo očekivati bilo kakvu senzaciju.

Virovitičani su krenuli uspješno u nastavak proljetne sezone u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, dok je Bušetina rezultatski “potonula” u odnosu na jesenski dio prvenstva 1. ŽNL. Ovog proljeća još nisu upisali niti jednu ligašku pobjedu.

MG 6194

Trener domaćih Samuel Spudić iskoristio je ovu utakmicu za dodatno uigravanje svojih pulena, koji u subotu, 20. travnja putuju na županijski derbi u Slatinu.

Imali su gosti svega nekoliko prilika, ali bez uspjeha u završnici. Domaći su dominirali cijelu utakmicu i na kraju slavili s konačnih 4:0. Zgoditke za domaću ekipu postigli su Rok Horaček, Angelo Bernardo Radović, Sandi Kovač i Luka Skoko.

MG 6110

-Bila je ovo dobra utakmica, utakmica u kojoj su priliku dobile i naše mlade snage, s obzirom da je većina stožernih igrača bila kartonirana, ozlijeđena ili udaljena zbog obaveza na fakultetu, ali juniori su pokazali da možemo ozbiljno računati na njih u budućnosti. Utakmica bez grubih prekršaja, čestitam Bušetini na fer i korektnoj igri i eto, na kraju 4:0 iako je trebalo biti više, dosta smo se ispromašivali – rekao je nakon utakmice strateg domaćih Samuel Spudić.

(www.icv.hr, ts, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”521614″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content