FOTO Virovitički “Brlići” pobjednici državne poluzavršnice u rukometu za dječake petih i šestih razreda

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica održana je državna poluzavršnica školskih sportskih društava u rukometu za dječake petih i šestih razreda osnovnih škola.

Natjecanje su otvorili i natjecatelje pozdravili predsjednik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije i predsjednik Školskog sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Saša Topić, glavna tajnica Sportskog saveza Virovitičko-podravske županije Dora Međimorec i ravnatelj Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Ivica Tomljanović.

IMG 0973 Small Custom

Prvo mjesto i plasman na završnicu, koja će se održati početkom lipnja u Vinkovcima, osvojilo je Školsko sportsko društvo IBM iz Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić iz Virovitice. Virovitičani su bili najbolji u konkurenciji pet ekipa iz Sibinja, Pakraca, Borova Naselja, Valpova i Virovitice.

Za pobjedničku ekipu su nastupali: Matko Moslavac, Niko Gomerčić, Leon Matijević, Marko Pribil, Josip Jurić, Rene Velić, Karlo Prtenjača, Josip Jagić, Damjan Grdić, Ivan Pavlović, Noa Mirić, Jakov Kosanović i Patrik Kucljak.

IMG 1080 Small Custom e1555021100653

Ekipu je vodila nastavnica Maja Grdić. Virovitičani su pobijedili Školsko sportsko društvo Osnovne škole Matije Petra Katančića iz Valpova u skupini rezultatom 14:11 i Školsko sportsko društvo Dunav iz Osnovne škole Siniše Glavaševića iz Borova Naselja 17:11.

Pehare najboljim ekipama podijelio je dobitnik nagrade za životno djelo Školskog sportskog saveza i nekadašnji tajnik Sportske zajednice Virovitičko-podravske županije Želimir Holer.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”520302″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content