FOTO Zgodicima Rajnovića i Jergovića Svetom Đurđu pripao gradski derbi, Miljevčani ponovno nezaustavljivi

Proteklog je vikenda odigrano 14. kolo drugih županijskih nogometnih liga.

U skupini Zapad u gradskom derbiju Sveti Đurađ je nastavio četverogodišnji niz nepobjedivosti u susretima s milanovačkim Sokolom. Momčad trenera Nikole Mesića povela je zgoditkom Mateja Rajnovića. Na 2:0 povisio je kapetan Mladen Jergović. Tu je momčad iz Svetog Đurđa stala. U drugom dijelu gosti iz Milanovca su bili dominantniji. Smanjili su rezultat eurogolom Antonija Brodarića, ali više od toga nisu uspjeli. Nije im pomoglo ni isključenje domaćeg igrača Dalibora Šmera na samom kraju utakmice.

MG 3630

Drava je u Terezinom Polju minimalno pobijedila Gradinu 1:0 zgoditkom svog najubojitijeg igrača Antonija Paulovića. Bilogora 1947. ubacila je petardu Turanovcu u mrežu na “njegovom” terenu u Lukaču. Dva puta mrežu je pogodio Josip Čoklo, a po jednom Siniša Vlaisavljević, Stipo Djak i Ivan Pernar. Vodeći Omladinac je na svom terenu pobijedio Croatiju iz Grabrovnice 8:1. Tri pogotka su postigli Dario Godeč i Tomislav Škvarić, a dva Vedran Grubić, dok je za goste efikasan bio Kristijan Lončarić. Mladost je u Vukosavljevici pobijedila Podgorje 4:1. Dva puta strijelac je bio Josip Kovač, a po jednom Manuel Šelimber i Ivica Jurić, dok je za Podgorje strijelac bio Alen Đureš iz kaznenog udarca.

U skupini Istok Crnac je iznenadio Zrinski u Novoj Bukovici pobijedivši 5:1. Tri zgoditka je postigao Danijel Ciglar, a po jednog Marin Zdelar i Abel Radić, dok je za domaće pogodak postigao Kristijan Bračun. Vodeća Mladost iz Miljevaca pobijedila je imenjaka u Bakiću 6:0. Tri pogotka je postigao Florijan Rupčić, dva Hrvoje Ibričić, a jednog Danijel Zebec. Ćeralije su bile bolje od Tehničara u Cabuni 5:0. DOŠK je bio bolji od Munje u Velikom Rastovcu rezultatom 4:0. Najefikasniji je bio Standard iz Nove Šarovke, koji je pobijedio u Kozicama domaću momčad 9:0.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Rođak)

[g-gallery gid=”519490″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content