GORNJI MIHOLJAC Streljački turnir kao uvertira za 24. SŠNIDOR

Jučer (utorak) je na streljani Streljačkog kluba Miholjac u slatinskom prigradskom naselju Gornjem Miholjcu, u organizaciji Zajednice udruga i Članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i SK Miholjac, a u suorganizaciji Streljačkog društva Virovitica 1861, održan turnir u gađanju zračnom puškom, kao priprema strijelaca za 24. svehrvatsko športsko natjecanje invalida Domovinskog rata.

Na ovom streljačkom turniru natjecali su se članovi Udruge HVIDR-a Virovitica, Udruge HVIDR-a Slatina, Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata TO Gornji Miholjac i Udruge HBL-PTSP Nova Bukovica.

Najuspješniji su, kako se i očekivalo, bili strijelci virovitičke HVIDRA-e koji će i predstavljati ZUiČ HVIDRA VPŽ na SŠNIDOR-u 12. i 13. travnja u Vukovaru, a koji organizira HVIDRA RH. Najviše pogođenih krugova imao je Zvonimir Zdjelar, drugi je bio Ivica Udovičić, a treći Marijan Brlas. Medalje najuspješnijim strijelcima, ali i svim ostalim natjecateljima kao zahvalu na sudjelovanju uručili su predsjednik ZUiČ HVIDRA-e VPŽ Mato Bubaš, predsjednik SD Virovitica 1861 Milan Nemet i predsjednik SK Miholjac Josip Kovačić.

Ovim streljačkim turnirom još se jednom dokazala odlična suradnja između Srtreljačkog društva Virovitica 1861 i Streljačkog kluba Miholjac sa braniteljskim udrugama s područja Virovitičko-podravske županije.

Također, Mato Bubaš je iskoristio priliku ovog okupljanja hrvatskih branitelja te zaslužnima za organizaciju turnira uručio knjigu ”Slatinska kronika Domovinskog rata” autora Miljenka Brekala.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”519898″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content