Gradonačelnik Ivica Kirin i Savjet mladih: Cilj je da mladi budu dio svih aktivnosti i manifestacija na području grada

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss održali su sastanak s članovima Savjeta mladih grada Virovitice. Tom prilikom razgovaralo se o aktivnostima Gradskog vijeća u sljedećem kvartalu, a mladi su ujedno upoznali gradonačelnika i predsjednicu Vijeća s aktivnostima koje provode i koje su u planu.

Članovi Savjeta mladih se redovito uključuju u aktivnosti i manifestacije koje se provode na području našeg grada, pa je tako sljedeća u kojoj će sudjelovati Zelena čistka u sklopu koje će se čistiti planinarska staza “Virovitički vidici”. Nadalje, mladi će se uključiti i u organizaciju proslave Međunarodnog praznika rada i održavanje Biciklijade, zatim u suorganizaciju nastupa mladih lokalnih i gostujućih bendova, razne humanitarne aktivnosti koje se provode kako bi se pomoglo potrebitima na području našeg grada…

IMG 2323 Custom
foto: M. Bašić

Na sastanku se razgovaralo i o sadržajima za mlade pa je tako gradonačelnik istaknuo kako se na području grada Virovitice za rad sportskih klubova, u koje su uključeni prvenstveno djeca i mladi, na godišnjoj razini osigurava preko 1,8 milijuna kuna, dok je u sportsku infrastrukturu i igrališta u posljednjih nekoliko godina uloženo 1,4 milijuna kuna. Nazočni su se osvrnuli i na najavljenu obnovu Vanadisa s ciljem da se mladima osigura prostor za organizaciju raznih manifestacija, ali i provođenje slobodnog vremena.

(virovitica.hr)

IMG 2337 Custom
foto: M. Bašić

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content