Humanitarna biciklijada povodom Svjetskog dana zdravlja u nedjelju 7. travnja

Klub za ekspedicionizam i sport Virovitica u suradnji s udrugom Veliko srce Malom srcu u nedjelju 7. travnja organizira biciklijadu humanitarnog karaktera povodom Svjetskog dana zdravlja.

Start biciklijade je na šetnici ispred gimnazije u 11h. Okupljanje sudionika i registracija od 10h. Ruta biciklijade je od Virovitice, preko Rezovca, Borove, Pčelića, a s ciljem u parku u Suhopolju gdje je organiziran ručak za sve sudionike. Kratka pauza je u Borovi ispred trgovine. Dužina biciklijade je 15km u jednom smjeru plus povratak koji je također skupni i predviđen je za 15h. Kaciga je obavezna za sve sudionike mlađe od 16 godina.

Biciklijada je humanitarnog karaktera, te se skupljaju donacije i kompletan iznos će na cilju biciklijade biti predan predstavniku udruge Veliko srce Malom srcu.

Udruga Veliko srce Malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.
Više informacija o udruzi možete pogledati na web stranici www.velikosrce-malomsrcu.hr.

Partneri biciklijade su Virovitičko – podravska županija, Turistička zajednica Virovitičko – podravske županije, Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko – podravske županije, Sportska zajednica grada Virovitice, Turistička zajednica Opčine Suhopolje i Diba d.o.o. Suhopolje. (www.keksvtc.hr, foto: arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content