Izlagači s područja Virovitičko-podravske županije na sajmu „Marcali fair“ u Mađarskoj

U Marcaliu u Mađarskoj u subotu, 27. travnja održan je „Marcali fair“, na kom su izlagali izlagači iz Mađarske, Hrvatske i Slovenije. Na svečanosti otvorenja izvedene su himne Mađarske i Hrvatske.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica predstavljeni su proizvodi izlagača s područja Virovitičko-podravske županije: Agroservis-proizvodnja Virovitica, Brana Virovitica, Meta-plast Pitomača i Poison City Otrovanec.

20190427 093501

U suradnji s Turističkim zajednicama Republike Hrvatske, grada Zagreba, Virovitičko-podravske županije te grada Virovitice, predstavljena je turistička ponuda i destinacije u Hrvatskoj, za kojima je iskazan interes mađarskih turista.

Izložbeni prostor Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica posjetio je gradonačelnik Marcalia dr. Sütő László, te brojni predstavnici gospodarskog i političkog života Mađarske.

IMG 3199db765d0a0e5b3b2c2a039490c9ba V

Ovaj nastup na „Marcali fair“ u Mađarskoj, temelji se na potpisanom Sporazum o suradnji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, s Trgovačko-industrijskom komorom županije Somogy iz Kaposvara (SKIK), 15. siječnja 1997. godine.

Sajam je posjetilo poslovno izaslanstvo u kojem su bili predstavnici poslovne zajednice i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.

Na sajmu se, iz Republike Hrvatske, predstavio i Bjelovarski sajam iz Gudovca. (www.icv.hr, HGK-ŽK VT)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content