Izvrstan domaći med, opremu za pčelare i druge domaće proizvode potražite u trgovini Pčelarstvo Balint Vesna

Pčelarski obrt „Pčelarstvo Balint“ iza sebe ima već dvadeset godina medne tradicije. U svojoj trgovini Pčelarstvo Balint Vesna nude domaći med vrhunske kvalitete koji nosi znak „Med hrvatskih pčelinjaka“ koji je dokaz njegove kvalitete. Bave se i proizvodnjom ostalih pčelinjih proizvoda kao što su propolis, pelud, vosak, matična mliječ te med u saću.

U svojoj ponudi imaju i orahe i lješnjake u medu, prekrasne svijeće od voska te poklon pakete. Osim meda i mednih proizvoda Pčelarstvo Balint vam nudi i različit pčelarski pribor, zaštitnu opremu i niz potrebnih alata za bavljenje pčelarstvom.

MG 1165

U trgovini Pčelarstvo Balint Vesna možete pronaći i slatke poklon pakete u ručno izrađenim drvenim kutijama. Isto tako, u ponudi imaju i proizvode ostalih domaćih proizvođača. Tu je brašno iz „Dedinog mlina“, „Harmund“ likeri te bućino ulje OPG-a Davor Špoljar i „Giachin“ maslinovo ulje.

Posjetite trgovinu Pčelarstvo Balint Vesna u Bečkoj ulici 10 u Virovitici. Ponudu možete pogledati i na njihovoj Facebook stranici, putem koje možete i naručiti svoju teglicu meda.

Radno vrijeme trgovine
pon-petak 8-16 sati
sub 8-13 sati
(promo)

[g-gallery gid=”497281″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content