Knjiga Siniše Brlasa „Psihologija ovisnosti“ predstavljena i u Bosni i Hercegovini

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije predstavio je svoju posljednju knjigu „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ na 6. Kongresu psihologa Bosne i Hercegovine koji je od 11. i 13. travnja 2019. godine održan u Banja Luci, Bosna i Hercegovina.

Nakon prvog međunarodnog predstavljanja ove knjige koje je u listopadu 2018. godine održano u Srbiji i nakon nekoliko domaćih predstavljanja iste godine, knjiga je sada predstavljena i psiholozima u susjednoj Bosni i Hercegovini. Knjiga „Psihologija ovisnosti u interdisciplinarnom kontekstu borbe protiv ovisnosti“ jedina je obuhvatna knjiga iz psihologije ovisnosti ne samo u našoj zemlji nego i u regiji te je stoga pobudila osobiti stručni interes i u zemlji i u inozemstvu.

4 Fotor

Do sada je doživjela već dva izdanja, čiji je izdavač Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije, što samo po sebi govori o njezinoj vrijednosti i doprinosu borbi protiv ovisnosti. Dodana vrijednost ovih predstavljanja knjige u inozemstvu je i promocija našega grada, županije i države u regiji jer se uvijek pokazuje kako su postignuća domaćih stručnjaka itekako dobra promocija i kraja u kojemu djeluju i žive. (www.icv.hr, sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content