Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica briljirale u Grubišnom Polju: Kući ponijele 30 medalja

Prošloga vikenda, Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica sudjelovale su na natjecanjima Prvi i Viši korak u Grubišnom Polju, na kojemu su postigle izvrsne rezultate. Natjecanje je organizirao Hrvatski mažoret savez, a na njemu su sudjelovale mažoretkinje iz Belišća, Bjelovara, Daruvara, Đakova, Našica, Grubišnog Polja i Virovitice, sveukupno 206 natjecateljica.

U kategoriji „Prvi korak“, individualnom natjecanju za djevojčice od 4 do 9 godina na kojem svaka djevojčica samostalno izvodi zadanu koreografiju s ciljem da osvoji što više bodova, virovitičanke su osvojile 5 zlatnih, 4 srebrne i 2 brončane medalje.

received 2172536793057171 Custom
Foto: Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica

U kategoriji „Viši Korak“, individualnom natjecanju za djevojčice i djevojke od 10 do 25 godina, djevojke su osvojile 14 zlatnih i 5 srebrnih medalja.

Ove izvrsne mažoretkinje ukupno su osvojile 30 medalja, a rezultati natjecanja pokazali su odličnu pripremljenost te kako se rad, trud i naporni treninzi isplate. Veselje u redovima Mažoretkinja Gradske glazbe Virovitica, upotpunila su dva rođendana, Tihane Morović, predvodnice dječjeg sastava i Petre Rebić, predvodnice seniorskog sastava koje su uz rođendan slavile i osvojeno zlato. (www.icv.hr, lmh)[g-gallery gid=”518165″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content