Na 10. sjednici Općinskog vijeća Općine Čačinci donesena odluka o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija

Vijećnici općine Čačinci održali su svoju redovnu 10. sjednicu ovoga saziva. Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice, pitanja za Aktualni sat nije bilo pa su vijećnici prešli na točku Odluke o dodjeli javnih priznanja povodom Dana općine.

Vijećnici su dobili prijedlog da priznanja i plakete dobije DVD Čačinci, za izniman doprinos zaštite od požara te potpredsjednik Vlade RH Tomislav Tolušić, za poseban doprinos u razvoju infrastrukture na području općine. Isto tako predloženi su i dobitnici zahvalnica i to obitelj Prelog za doprinos u razvoju društvenog života te Nada Ileš za dugotrajno javno djelovanje u humanitarnim udrugama.

Sjednica Vijeća Čačinci 1 Custom

Vijećnici su sve prijedloge jednoglasno usvojili, a spomenute nagrade bit će uručene na svečanoj sjednici povoodam Dana općine. U nastavku sjednice donesena je Odluka o izboru najpovoljnijeg ponuđača za prodaju nekretnine u vlasništvu općine u naselju Krajna. Potom je donesena i odluka o prihvaćanju plana djelovanja u području nepogoda,a jednoglasno je donesen i plan gospodarenja otpadom.

Vijećnici su potom razmotrili i jednoglasno donijeli odluku o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija kojom će 20 učenika dobiti stipendiju u iznosu od 200 kuna, a 10 studenata stipendiju od 400 kuna.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content