NAJIŠČEKIVANIJI FILM GODINE “Osvetnici: Završnica” ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK

Ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK pogledajte najiščekivaniji i najuzbudljiviji film godine,
“Osvetnici: Završnica”. Kako doznajemo, velika je pomama za ulaznicama stoga osigurajte svoju na vrijeme. Pretprodaja ulaznica na blagajni Poslovnog parka radnim danom od 7 do 15h.

Četvrti nastavak najpoznatije Marvelove franšize na filmsko platno još jednom dovodi Iron Mana, Kapetana Ameriku i Crnu Udovicu, a u njihovim avanturama akcije zasigurno neće nedostajati. Uz te junake prvi put vidimo i Clinta Bartona, znanog prije kao Hawkeye, koji nam se vraća u novoj ulozi, onoj smrtonosnog Ronina. Osim njega pojavljuje se i Ant Man, što je bilo predskazano na kraju ‘Ant Man and The Wasp’.

OSVETNICI:ZAVRŠNICA 2D/3D
26.4. – 19:00h (2D)
27.4. – 15:30h i 19:00h (3D)

6.3.2019 14 00 33 avengers
Izvorno ime: Avengers: Endgame
Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo
Žanr: akcija, avantura, SF
Uloge: Bradley Cooper, Brie Larson, Chris Hemsworth
Sadržaj filma: Nakon razornih događaja u filmu Osvetnici: Rat beskonačnosti (2018.), svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se ponovno okupljaju kako bi poništili Thanosove postupke i vratili red u svemir.

GOSPODIN LINK: U POTRAZI ZA SKRIVENIM GRADOM 3D – SINK
28.4. – 17:00h

7.3.2019 13 44 17 missing link
Izvorno ime: Missing Link
Redatelj: Chris Butler
Žanr: animacija, avantura
Uloge: Amar Bukvić, Krešimir Mikić, Iskra Jirsak, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić
Trajanje filma: 95 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Umoran od usamljeničkog života na pacifičkom sjeverozapadu, Gospodin Link angažira neustrašivog istraživača Sir Lionela Frosta da ga odvede na putovanje kako bi pronašao svoje davno izgubljene rođake u bajkovitoj dolini Shangri-La. Zajedno s avanturisticom Adelinom Fortnight, ovaj neustrašivi trojac istraživača naići će na mnogobrojne opasnosti i prepreke tijekom putovanja na drugi kraj svijeta. Kroz sve, ovaj će trojac shvatiti da ponekad možeš pronaći obitelj na mjestima na kojima bi se najmanje nadao.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content