NASTAVAK RAZVOJA CIKLOTURIZMA Ministar Cappelli i župan Andrović potpisali ugovor za projekt Panonske biciklističke staze II.

Ministar turizma Gari Cappelli i virovitičko-podravski župan Igor Andrović, potpisali su ugovor o sufinanciranju Programa razvoja cikloturizma na kontinentu u 2019. godini, vezano za projekt Panonske biciklističke staze II. Ministarstvo turizma će temeljem ovog ugovora, Virovitičko-podravskoj županiji platiti 337.200 kuna, a ukupna vrijednost ovog projekta je 468.393,75 kuna. Ostatak sredstva iz svog Proračuna izdvojit će Virovitičko-podravska županija.

savjwt za slavoniju ng 1

– Ovo je daljnji razvoj cikloturizma na području Virovitičko-podravske županije, grane turizma koja je na svjetskoj razini svakim danom sve važnija. U svemu tome, naša županija sve više i značajnije zauzima mjesto na „cikloturističkoj sceni“ – podcrtao je župan Igor Andrović.

Inače, na području Virovitičko-podravske županije ima 17 biciklističkih staza, a koje su to staze, možete pogledati ovdje. (vpz.hr, Foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content