Sudjelujte u B-light info danu: U četvrtak, 4. travnja predstavljanje trećeg poziva za poduzetnike

Razvojna agencija VIDRA organizira predstavljanje novog B-light poziva na dostavu projetnih prijedloga za poduzetnike u sklopu programa Interreg V-a Mađarska Hrvatska. Info dan će se održati 4. travnja 2019. u 11 sati u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici.

Program predstavljanja:
11:00h Predstavljanje ciljeva programa, prihvatljivih aktivnosti i troškova
11:30h Proces prijave i traženje partnera
12:30h Pitanja i odgovori

Sve aktualne informacije možete pratiti ovdje. Za sve sudionike osiguran je prigodan domjenak nakon predavanja.

Sudjelovanje u B-light info danu pomoći će svim poduzetnicima koji žele prijaviti ili razmišljaju o prijavi svog projekta na ovaj poziv. Rok za prijavu projektnih ideja je 20. svibanj 2019., a ono što će razveseliti sve poduzetnike je to što se prijava vrši u dva dijela. U prvom dijelu potrebno je prijaviti koncept projekta, a tek nakon prolaska u drugi krug ocjenjivanja razrađuje se cjelokupni projekt.

B-light shema specifična je po tome što se poduzetnici iz Hrvatske moraju prijaviti u partnerstvu sa mađarskim poduzetnicima te zajednički razviti novi proizvod ili uslugu ili unaprijedili postojeće tehnološke procese pri čemu se najbolje ocjenjuju projekti usmjereni na inovacije.

Vrijednost projekta po partneru iznosi od 40.000 do 180.000 eura, od čega se programom sufinancira 75%, a projekti se moraju provesti u roku od 18 mjeseci. Razvojna agencija VIDRA pružit će potporu poduzetnicima prilikom pronalaska projektnih partnera i pripreme koncepta projekta, koji se prijavljuje kroz on-line sustav.

B light logo

huhr slogan hr

HAMAG BICRO logo

 

Sadržaj je isključiva odgovornost VIDRA-Agencije za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content