SVEČANA SJEDNICA MO SVETI ĐURAĐ Izgradnja dječjeg vrtića najveća aktivnost u tekućoj godini

U Mjesnom domu, u virovitičkom prigradskom naselju Sveti Đurađ, održana je svečana sjednica MO povodom Dana mjesta i Mjesnog odbora.

IMG 4255

Uz članove Mjesnog odbora, na sjednici su bili virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, domicilni župnik velečasni Josip Homjak te predstavnici svih udruga koje uspješno djeluju u mjestu, a to su predstavnici “umirovljenika”, dragovoljaca Domovinskog rata i Nogometnog kluba Sv. Đurađ te predstavnici ostalih mjesnih odbora sa područja grada Virovitice.

Predsjednik Mjesnog odbora Ivan Ćavarušić naglasio je najvažnije aktivnosti u mjestu u proteklih godinu dana, pri čemu je stavljen naglasak na poboljšanju prometne infrastrukture. U idućih godinu dana uz rad na održavanju prometnica, najveći projekt u mjestu bit će izgradnja dječjeg vrtića, koji će moći polaziti 32 djece u dvije grupe.

IMG 4251

Skup je pozdravio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

– Sveti Đurađ je pozitivan primjer uspješnog rada svih žitelja mjesta, koji se djelatno brinu o poboljšanju životnih i radnih uvjeta u svojoj životnoj sredini – rekao je I. Kirin.

Nakon sjednice delegacija članova mjesnog odbora, predvođena gradonačelnikom Kirinom, položila je cvijeće i zapalila fenjere na spomen obilježju poginulim hrvatskim braniteljima ispred Mjesnog doma. (www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”524121″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content