U HGK – Županijskoj komori Virovitica održano predavanje o zakonskoj regulativi prijevoza u cestovnom prometu

U HGK – Županijskoj komori Virovitica, 8. travnja, u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova – Policijske uprave virovitičko-podravske i HGK – Županijske komore Virovitica održano je predavanje na temu: Zakonska regulativa prijevoza u cestovnom prometu.

U uvodnom djelu, policijski službenik za prometnu preventivu Postaje prometne policije Virovitica Dario Gazibara govorio je o prometnim nesrećama u 2018. godini na području Virovitičko-podravske županije, s osvrtom na sudjelovanje vozača teretnih vozila u prometnim nesrećama, te o najčešćim prekršajima vozača teretnih vozila.

DSC02685

Predavanju su prisustvovali i predstavnici Ministarstva mora, prometa i infrastrukture – Službe inspekcije cestovnog prijevoza: voditelj Odjela inspekcije cestovnog prijevoza u Osijeku Franc Hajdinjak, voditelj Odjela inspekcije cestovnog prijevoza u Zagrebu Marko Krobot i viši inspektor specijalist – predavač Damir Paj.

Na predavanju je prisustvovalo više od 20 predstavnika gospodarskih subjekata, institucija i vozača teretnih vozila s područja Virovitičko-podravske županije, koji su dobili odgovore na niz konkretnih pitanja i pojašnjenja u svezi pravilne primjene zakonske regulative prijevoza u cestovnom prometu. (www.icv.hr, HGK ŽK Virovitica)

DSC02687

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content