U Koprivnici održan sastanak projektnih partnera projekta coop MDD

U Koprivnici je održan sastanak projektnih partnera u sklopu provedbe projekta “Prekogranični program upravljanja planiranim pentalateralnim Rezervatom biosfere Mura-Drava-Dunav” pod zaštitom UNESCO-a, akronim projekta: coop MDD, na kojem su sudjelovali članovi projektnog tima Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije.

Projektnim su partnerima predstavljeni financijski rezultati projekta i program pripreme Završne konferencije projekta. Projektni partneri su prezentirali izvršene projektne aktivnosti na svome području upravljanja.

IMG 6377 Custom
foto: virovitica-nature.hr

Predstavnici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije prezentirali su provedene aktivnosti projekta – izgradnja Riječne škole u perivoju Informativno edukativnog centra – hostela Dravska priča i izrada Akcijskog plana upravljanja strogo zaštićenom Natura 2000 vrstom ribe crnka (Umbra krameri). Na sastanku se raspravljalo i o budućoj suradnji projektnih partnera na području Rezervata biosfere Mura-Drava-Dunav.

IMG 6401 Custom
foto: virovitica-nature.hr

U svrhu promocije projekta, predstavljene su i publikacije kojima će građanima prezentirati vrijednosti projektnog područja.

(virovitica-nature.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content