USUSRET USKRSU Općina Lukač podijelila pakete umirovljenicima slabijeg imovinskog stanja

Nakon što je temeljem Odluke načelnika Općine Lukač Đure Bukvića iz Proračuna Općine Lukač posljednjih desetak dana umirovljenicima s područja općine s mirovinom do 1.500 kuna isplaćeno dvjestotinjak uskrsnica u iznosu od 200 kuna, načelnik je donio i Odluku da se financira kupovina poklon paketa s prehrambenim namirnicama, koji su podijeljeni umirovljenicima lošijeg imovinskog stanja, kako bi im se bar na ovaj način uljepšali Uskrsni blagdani. Podjelu paketa odradila je Udruga umirovljenika općine Lukač.

-Još jednom pozivamo umirovljenike koji još nisu podigli svoju uskrsnicu da se jave u Općinu Lukač, Lukač 50, svaki radni dan od 7,00 – 15,00 sati kako bi podigli svoju uskrsnicu – poručuju iz Općine Lukač.

Općina Lukač na čelu s načelnikom Đurom Bukvićem još jednom je pokazala “veliko srce” za najosjetljiviju populaciju svojih mještana.

-U tom duhu, povodom najvećeg kršćanskog blagdana, u ime Općine Lukač i svoje osobno ime svima koji ga slave, želim sretan i blagoslovljen Uskrs – rekao je Đ. Bukvić.

(www.icv.hr, Općina Lukač)

[g-gallery gid=”521532″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content