VELIKA POBJEDA PAPUKA U BEREKU Orahovčani i dalje vodeći, slavili na krilima Borne Mimića

Nogometaši orahovačkog Papuka s punim su se plijenom vratili iz Bereka, u sklopu 18. kola 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica.

Papuk je svladao domaći Tomislav s konačnih 3:2, uz dva pogotka Borne Mimića i jedan Miroslava Rukavine. Bila je to odlična utakmica puna preokreta, u kojoj je Papuk pokazao zašto je vodeći na ljestvici.

-Odigrali smo čvrsto i borbeno i ono što je najvažnije ponovno pokazali karakter. Gubili smo 1:0, ali ova momčad je po tko zna koji puta na terenu dokazala da je zasluženo tu gdje je, stisnuli smo zube i mislili samo na pobjedu. To nas je nagradilo, zabili smo tri pogotka, a domaćin je do kraja uspio samo ublažiti poraz. Čestitam svim dečkima na hrabroj borbi i velikoj i zasluženoj pobjedi – rekao je trener Papuka Darko Krsnik te kao igrača utakmice izdvojio Bornu Mimića.

-Niti u jednom trenutku nismo mislili da nećemo pobijediti. No sve je to trebalo dokazati na terenu. Dečki su uistinu ostavili srce na terenu, dali sve od sebe i na kraju smo zasluženo slavili na ovom, moram reći, vrućem i uvijek neugodnom gostovanju. Moji pogoci su plod rada cijele ekipe i samo se nadam da ćemo ovako nastaviti dalje – zaključio je Mimić.

Tomislav Berek – Papuk Orahovica 2:3
Najbolji igrač u redovima Papuka: Borna Mimić

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content