VILA VELEBITA Virovitička Udruga nastavlja s brojnim aktivnostima, u planu izlet u Liku

Udruga Ličana “Vila Velebita” Virovitica danas (petak) je u prostorijama Mjesnog doma u Taborištu održala redovnu godišnju skupštinu. Na skupštini je između ostalog, podneseno financijsko izvješće te izvješće o radu Udruge za 2018. godinu. Na početku skupštine, predsjednica Udruge Željka Grahovac, pozdravila je sve prisutne te je naglasila nekoliko aktivnosti Udruge u prošloj godini.

IMG 5330

– Prošle godine organizirana je 10. Lička večer u Svetom Đurđu, večer je svojim nastupom uveličalo Kulturno-umjetničko društvo “Široka kula” iz Široke Kule. Bilo nas je oko 250, a moto Ličke večeri ponovno je bila krilatica – Slavonijo nek ti bude dika, što je tebe naselila Lika. Također, nastavljena je odlična suradnja sa slavonskim udrugama Ličana. Predstavnici Udruge odazvali su se pozivu na Ličke večeri u Belišće, Bizovac, Slavonski Brod, Slatinu i Požegu. Nastavljena je i odlična suradnja s Udrugom Hrvata iz Bosne-Udrugom Napredak Slatina koji su i u ovoj godini podržali sve naše aktivnosti – rekla je Ž. Grahovac te dodala kako je Izvršni odbor u 2018. godini održao 4 sastanaka na koji su gotovo svi odazvali na čemu im je od srca zahvalila.

IMG 5345

Na skupštini je donesen i plan rada za ovu godinu te je, između ostalog, ovoj Udruzi u planu nastaviti s aktivnostima na upisu članstva, kao i organizirati izlet u Liku. (www.icv.hr, žđl, Foto: B. Biondić)

[g-gallery gid=”523835″]

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content