VIRO VIROVITICA “SMAZALA” VIDOVEC Prve prvoligaške golove u domaćim redovima upisao Noa Zečević Leis

Bez većih problema u utakmici gdje je igralo gotovo svih 16 domaćih igrača pobjeda Virovitičana nad ekipom Vidovca 35:32 (17:14).

Iako se očekivala neizvjesna utakmica, prije svega jer su gostima iz Vidovca bodovi neophodni u borbi za ostanak u ligi, ništa se od toga nije dogodilo. Premda se ne može reći da utakmica nije bila borbena, brzo su Virovitičani došli do vodstva 5:2 i do kraja utakmice Vidovčani nisu bili u prilici povesti.

Premda je domaći trener Vašarević jako puno rotirao te je praktički svih 16 igrača imalo značajnu minutažu, to gosti nisu znali iskoristiti u svoju korist. Osim toga u prvome dijelu odličan je bio Štimac na virovitičkom golu, pa kad su igrači Vidovca i došli u kakvu takvu priliku za preokrenuti rezultat, Štimac bi zaključao svoja vrata.

Na poluvremenu se odlazi vodstvom Viro Virovitice 17:14, da bi sredinom drugih 30 minuta prednost domaćina bila velikih 26:18, što je bio konačan znak da se zna pobjednik ove utakmice. Doduše, pred sam kraj utakmice Vidovec dolazi na samo 30:33, ali je to bilo ipak prekasno za nešto više od časnog poraza 35:32.

Čak 11 virovitičkih igrača upisalo se u strijelce. Luka Moslavac sa devet i Igor Gašparović sa sedam bili su vodeći strijelci domaćina, dok je svoja prva dva prvoligaška gola upisao Noa Zečević Leis. Kod gostiju iz Vidovca 10 golova Tomislava Hirša te 7 Borne Horeneca.

RK Viro Virovitica: Meter, F. Vašarević 1, K. Vašarević 3, Rešetar 1, Pandža 3, Štimac, Moslavac 9, Sabo 1, Ig. Gašparović 7, Poljak, Crljenić 3, Janjić 2, Iv. Gašparović, Vulić 3, Noa Zečević Leis 2, Smutni.

Sedmerci: Viro Virovitica 1/2; Vidovec 4/5

Isključenja: Viro Virovitica 10 minuta; Vidovec 2 minute.

(www.icv.hr, RK Viro Virovitica, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content