VIROVITICA KAŽE NE SMEĆU Pridružite se u subotu, 6. travnja, akciji čišćenja planinarske staze „Virovitički vidici“

Grad Virovitica organizira u subotu, 6. travnja akciju „Zelena čistka“ u sklopu koje će se od komunalnog i drugog otpada čistiti planinarska staza „Virovitički vidici“. Prikupljeni otpad tvrtka Flora VTC deponirat će na Gradskom odlagalištu u Virovitica.

Virovitica će tako biti dio europske kampanje Let’s clean up Europe u sklopu koje će se, kao uvod u obilježavanje Dana planeta Zemlje – 22. travnja, čistiti divlja odlagališta diljem Lijepe naše.

Cilj ove akcije, ali i same kampanje, je podizanje svijesti građana o njihovoj ulozi u stvaranju otpada te načinu njegovog kasnijeg odlaganja.
Akciji će se uz djelatnike Gradske uprave te direktore gradskih tvrtki, pridružiti, između ostalih, i članovi Savjeta mladih grada Virovitice, mjesnih odbora, Hrvatskog planinarskog društva „Papuk“, Biciklističkog kluba BOR, PU virovitičko-podravske, Prometne policije…

Ovom prilikom pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da nam se 6. travnja pridruže u akciji. Okupljanje je u 9 sati ispred Mjesnog doma u Sv. Đurađu. Odvojimo svi zajedno jedan dan za čist okoliš! (virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content