ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO Održano predavanje o mentalnom zdravlju za učenike srednje škole

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije održao je 16. travnja 2019. godine predavanje na temu “Psihologija u zaštiti mentalnog zdravlja” učenicima 4. razreda Tehničke škole Virovitica. Predavanje je održano u učionici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije učenicima koji se školuju za zanimanje medicinska sestra/medicinski tehničar, i to u okviru nastavnog predmeta Zdravstvena njega – zaštita mentalnog zdravlja.

20190416 113601
Foto: ZZJZ VPZ

Nastavak je to suradnje profesora Brlasa s odgojno-obrazovnim ustanovama i fakultetima u našoj zemlji (Pravnim fakultetom u Zagrebu, Hrvatskim studijima u Zagrebu i na Filozofskim fakultetom u Osijeku) na kojima profesor Brlas već godinama održava predavanja o ovisnostima i mentalnom zdravlju.

Učestali pozivi profesoru Brlasu da održi predavanja učenicima i studentima odraz su njegovog višegodišnjeg stručnog rada u području proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju u Zavodu za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije. (www.icv.hr, S. Brlas)

20190416 113748
Foto: ZZJZ VPZ

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content