Željko Vaška i dalje predsjednik Kuglačkog kluba Slatina

Jučer (petak) je u zgradi Centra nevladinih udruga održana redovna izborna skupština Kuglačkog kluba Slatina.

Ovaj itekako uspješan slatinski sportski kolektiv i dalje će voditi Željko Vaška. Dužnost potpredsjednika povjerena je Dragutinu Vuku, dok će funkciju tajnika i dalje obavljati Ozren Rastija. U Upravni odbor su ušli Željko Vaška, Ozren Rastija, Dragutin Vuk, Željko Medved i Vladimir Domić, dok će Nadzorni odbor činiti Dražen Zelenka, Dragan Tomić i Renata Vukalović.

D 1 2

Skupština je započela minutom šutnje za Branka Jurlinu, neosporivog zaljubljenika u kuglanje, koji je velik dio svog života posvetio upravo ovom sportu i svom voljenom klubu. Priznanje za životno djelo Branku Jurlini, koji je prije smrti obnašao dužnost potpredsjednika, preuzeo je njegov sin Ivan. Posebna priznanja zaslužili su igrači Dražen Zelenka, Dragan Tomić, Željko Kermend i Željko Medved. Priznanja za pomoć radu kluba dobili su Mirjana Žagar i Damir Jukić. Podršku i čestitke klubu na sjajnom rezultatu uputio je i Stipan Gojević Zrnić, predsjednik županijskog kuglačkog saveza, ovom prigodom izaslanik Hrvatskog kuglačkog saveza, koji je u toj ulozi brončanim kuglačima uručio medalje, a pehar za spomenuto treće mjesto predsjedniku Željku Vaški.

D 10

Na uspjehu KK Slatina čestitali su gosti, predstavnici slatinske i županijske HVIDR-e Ilija Nikolić i Ivan Butka, te gradski pročelnik Krunoslav Šarabok. (www.icv.hr, adf, Foto: P. Žarković)

[g-gallery gid=”523860″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content