Zlato, srebro i četiri bronce za Karate klub Virovitica na Kupu Siska 2019.

Proteklog vikenda u Sisku je održan Kup Siska 2019. u organizaciji Karate kluba Tigar, na kojemu je nastupilo oko 420 natjecatelja.

Iz Karate kluba Virovitica su nastupili:

U kategoriji učenika u disciplini kata Lovro Erak je nakon tri pobjede osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je Laura Erak nakon prvog izgubljenog meča ostala bez prava daljnjeg nastupa.

U borbama u učeničkoj kategoriji nastupio je Noell Široki, koji nije odradio “kako zna” pa je osvojio treće mjesto i brončanu medalju.

U mlađim kadetima do 57 kg Domagoj Kesak nakon neriješenog rezultata odlukom sudaca gubi borbu pa ide u repasaž, u kojem opet ima neriješen rezultat, no Domagoj je bio aktivniji i diktirao borbu. Suci se izjašnjavaju 4:1 u korist Domagoja koji osvaja treće mjesto i brončanu medalju.

Također u konkurenciji mlađih kadeta, ali plus 57 kg Nikola Gondi ulazi u finalnu borbu koju gubi i tako osvaja drugo mjesto i srebrnu medalju, dok je Luka Rajnović zbog velike treme izgubio borbu i tako osvojio treće mjesto. Tara Nicole Bonačić u mlađim kadetkinjama nakon izgubljene borbe osvaja treće mjesto.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content