Županijskom domu zdravlja za usluge zdravstvene njege u kući bolesnika Županija kupila tri vozila

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović u petak, 19. travnja, ravnatelju Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ivici Fotezu, u 10 sati, kod zgrade Opće medicine u Virovitici, uručit će ključeve triju vozila koji će se koristiti za usluge zdravstvene njege u kući bolesnika.

– Riječ je o tri vozila, koje je Virovitičko-podravska županija kao osnivač kupila Domu zdravlja VPŽ. Vozila su to koja će koristiti šestero zdravstvenih djelatnika naše ustanove, a pokrivat će pritom područje grada Slatine i okolnih općina. Vrijednost investicije iznosi oko 270.000 kuna. Uslugu zdravstvene njege u kući bolesnika Dom zdravlja Virovitičko-podravske županije provodi od 1. svibnja prošle godine – naglasio je ravnatelj Doma zdravlja Virovitičko-podravske županije Ivica Fotez.

Investicija se u cijelosti financira iz proračuna Virovitičko-podravske županije.

– Riječ je o vozilima koja će služiti medicinskim sestrama za obilazak pacijenata na terenu. Time ćemo uvelike povećati i sigurnost posla medicinskih sestara, ali i kvalitetu usluge pacijentima. I na ovaj način pokazujemo koliko se trudimo u svakom segmentu svake zdravstvene ustanove voditi brigu o našim pacijentima – podcrtao je virovitičko-podravski župan Igor Andrović. (vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content