1. ŽNL Neizvjesna nedjelja: Suhopolje, Mladost (Č) i Bratstvo na gostujućim terenima traže bodove

Ovog vikenda 21. kolom nastavlja se natjecanje u 1. ŽNL. Sve utakmice se igraju u nedjelju, 5. svibnja u 17 sati. Što se više bliži kraj natjecanja, utakmice su sve neizvjesnije.

Vodeće Suhopolje ide na drugo uzastopno gostovanje, igra u Novoj Šarovki s Podravcem iz Sopja. Suhopoljci su favoriti, a nogometaši Podravca u posljednjih nekoliko kola igraju preporođeno.

Voćin je na svom terenu neprikosnoven te će drugoplasiranoj Mladosti iz Čačinaca biti teško doći do bodova.

Sloga iz Zdenaca ne bi trebala imati većih problema u utakmici s Graničarom iz Okrugljače, koji je prošle subote osvojio prvi proljetni bod.

Mikleuš dočekuje Bratstvo iz Gornjeg Bazja. U ovoj utakmici gosti su blagi favoriti, iako će domaća momčad pokušati osvojiti tri boda. Bušetina 1947. jesenas je uvjerljivo svladala Rezovac na njegovom Laništu. Spremaju li Rezovčani uzvrat na bušetinskom Bereku?

S tri uzastopna poraza Slavonija iz Sladojevaca završila je na mjestu koje vodi u niži rang natjecanja. U nedjelju na svom terenu dočekuje Lukač 05, koji proljetos igra neuvjerljivo. Utakmica bi trebala biti neizvjesna.

U Čađavici igraju domaća Mladost 1930. i Dinamo iz Četekovca, a to bi trebala također biti neizvjesna utakmica. Ove zanimljive utakmice dodatna su pozivnica gledateljima na sportske travnjake u nedjeljno poslijepodne.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content