1.ŽNL Rezovac do pobjede nakon četiri kola, Voćin odnio bodove iz Sladojevaca

Nogometaši Rezovca nakon posta od četiri kola došli su do pobjede. Na svom Laništu su bili bolji od Mikleuša 3:2. Domaća momčad je ušla furiozno u susret i do šezdeset šeste minute povela 3:0 zgodicima Antonija Ilijaševića, Željka Medića i Patrika Bazijanca. U posljednjoj trećini utakmice gosti iz Mikleuša zgodicima Josipa Jančića i Hrvoja Kraljika smanjili su rezultat na konačnih 3:2.

Rezovac – Mikleuš 3:2
Igrač utakmice: Antonio Ilijašević

U dvadesetom kolu najuzbudljivija utakmica odigrana je u Sladojevcima, gdje je Voćin odnio sva tri boda. Domaća Slavonija je u dva navrata bila u prednosti (1:0 i 2:1) zgodicima Zlatka Milera i nekadašnjeg internacionalca Igora Dunkovića. Za goste su izjednačili Karlo Volf i domaći igrač Tomo Tomić. Konačni rezultat postavio je najiskusniji igrač na terenu Ivica Gusić u osamdeset trećoj minuti, čime je uz ogroman posao u obrani riješio pitanje pobjednika. U preostalim minutama domaća momčad nije uspjela promijeniti rezultat. Na kraju utakmice dvojica domaćih nogometaša Zoran Main i Alen Hodak su dobili crvene kartone, zbog vrijeđanja i napada na suce.

Slavonija Sladojevci – Voćin 2:3
Igrač utakmice: Ivica Gusić

Na stadionu školski vrt u Gornjem Bazju susrele su se dvije momčadi koje su proljetos napravile korak naprijed u odnosu na jesen: domaće Bratstvo i Podravac iz Sopja. Domaći su poveli u dvadeset petoj minuti pogotkom Lea Hokmana. S tim se rezultatom otišlo na odmor. Na početku drugog dijela Antonio Krušelj svojim zgoditkom poravnao je rezultat. Nakon petnaest minuta, Vinakov džoker s klupe, Patrik Abalić ponovno dovodi domaću momčad u prednost. Nikola Kristić u šezdeset osmoj minuti povećava domaću prednost na 3:1. Svojim drugim pogotkom Antonio Krušelj budi nadu gostiju u iznenađenje. Ipak Nikola Kristić svojim drugim pogotkom potvrđuje domaću pobjedu i postavlja konačan rezultat 4:2.

Bratstvo Gornje Bazje – Podravac Sopje 4:2,
Igrač utakmice: Patrik Abalić

U Čačincima snage su odmjerile dvije Mladosti, domaća i Mladost 1930. iz Čađavice. Pomlađena domaća momčad je pobijedila rezultatom 2:1. Zgoditke za domaće su postigli Ivan Ugarković i Toni Ramić. Uz ta dva zgoditka domaći napadači su promašili još barem desetak šansi. Sedam minuta prije kraju pogodak za goste postigao je Robert Šomođi.

Mladost Čačinci – Mladost 1930. Čađavica 2:1
Igrač utakmice: Ivan Ugarković

U Četekovcu su se sastali domaći Dinamo i Sloga iz Zdenaca. U prvom dijelu gosti su bili bolji. Svoju nadmoć su materijalizirali u četrdesetoj minuti pogotkom Mihaela Nikolića. Nakon odmora probudila se domaća momčad. Svoju bolju igru potvrdili su u pedesetoj minuti, kada je Emanuel Kristić iskoristio lijepu asistenciju najboljeg igrača utakmice Marija Košoroga i izjednačio rezultat na 1:1. Desetak minuta kasnije s klupe je udaljen domaći predstavnik Ivica Dorinka. Na kraju je utakmica završena podjelom bodova.

Dinamo Četekovac – Sloga Zdenci 1:1.
Igrač utakmice: Marijo Košorog
(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content