2. ŽNL Golijada u Milanovcu, Croatia srušila drugoplasirano Podgorje, Ćeralije teško stradale u Miljevcima

U 20. kolu drugih županijskih nogometnih liga strijelci su bili izuzetno efikasni.

U skupini Zapad, Croatia je u Grabrovnici bila uvjerljiva u susretu s Podgorjem rezultatom 5:0. Za domaću momčad poentirali su B. Blažinčić, D. Blažinčić, dva puta Pavić i jednom Slavić.

Prvak Omladinac je na svom travnjaku u Koriji pobijedio 9:1 goste iz Turanovca, koji su doputovali nekompletni, a na klupi nije bilo ni trenera Stjepana Pleše. Jedini gostujući pogodak postigao je Josip Draganić. Za domaću momčad hat-trick je postigao Tomislav Škvarić, dva pogotka je dodao Vedran Grubić, dok su po jedan zgoditak upisali Dario Godeč, Zdravko Varga, Ivan Bistrović, Stjepan Čičak i Filip Jeličić.

IMG 6612 Custom e1558461035767

Milanovački Sokol je na svom terenu vodio u susretu s Dravom iz Terezinog Polja 2:0, gosti su preokrenuli rezultat na 2:4. Na kraju je utakmica završila podjelom bodova 4:4. Za domaću momčad golove su postigli J. Lanšćak, Štefan, Bistrović i Šašić, a za gostujuću Jurić, A. Paulović i dva puta Trivanović.

U skupini Istok drugoplasirana Borova na svom igralištu pobijedila je Tehničar iz Cabune 11:0. Četiri zgoditka postigao je Darko Obžetić, tri Tomislav Holec, a po jednog A. Vuzem, Stupar i K. Pipić.

DOŠK je na svom terenu u Dolcima podijelio bodove s Crncem odigravši 2:2 i time pomalo izgubio korak u borbi za drugu poziciju. M. Velić je dva puta zatresao mrežu Crnca, dok su za gostujuću momčad precizni bili Šalković i Ciglar.

U utakmici punoj preokreta, Mladost je u Bakiću na kraju prestigla prednost Zrinskog iz Nove Bukovice i pobijedila 5:4.

Lider, Mladost iz Miljevaca s visokih 5:0 pobijedio je Ćeralije i time im nanio prvi proljetni poraz u prvenstvu. Strijelci su bili Zebec te po dva puta Rupčić i Pejazić.

Kozice su pobjedom 2:0 nad Munjom u Velikom Rastovcu preskočile Tehničar na tablici. Poentirali su Mijatović i Rončević.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”528900″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content