3. ŽNL Brana i Sloga do treće uzastopne pobjede, Kladare i dalje vodeće, Krčevina preuzela čelnu poziciju na “Istoku”

Na terenima županijskih trećeligaša proteklog je vikenda odigrano 14. kolo u skupini Zapad i 12. kolo u skupini Istok.

U skupini Zapad najuvjerljiviju pobjedu ostvarila je Brana iz Bačevca, pobjedivši Aršanj na domaćem terenu 5:1. Hattrick je upisao Igor Miota, a po jedan pogodak su dodali Zadecki i Đapić. Počasni pogodak za ekipu Aršanja postigao je Hampovčan. Ovo je Brani treća uzastopna pobjeda.

Sloga je u Dugom Selu pobijedila Podravec iz Dinjevca 3:0, a strijelci su bili Podravac, Novosel i Jagica. Slogi iz Dugog Sela ovo je treća pobjeda zaredom.

Kladare su bile bolje od Stare Brezovice na domaćem terenu 2:1. Za domaću momčad poentirali su Ivanović i Šubić, dok je za gostujuću momčad precizan bio Lukačević.

Slaven iz Detkovca doživio je na domaćem terenu neočekivani poraz od Turnašice 1:4. Jedini domaći zgoditak djelo je Perkovića, dok su za goste poentirali Plivalić, Štefanić, Lach i Trupina.

Kladare su i dalje vodeća momčad lige s 30 osvojenih bodova i prvi favorit za odlazak u veći rang natjecanja. Veliku bitku za drugo mjesto vode četiri kluba, a razlika između drugoplasiranog Slavena i petoplasirane Brane je samo tri boda.

U skupini Istok Plavi iz Jugovog Polja su upisali treću uzastopnu pobjedu, na gostovanju u Vaškoj gdje su bili bolji od istoimenog domaćina rezultatom 6:2. Strijelci za Vašku bili su Vincek i Brezović, dok su se u gostujuću listu strijelaca upisali Dujmović s tri zgoditka te Gojmerac s dva i Holec s jednim zgoditkom.

Krčevina je razmontirala Orešac na gostovanju s visokih 8:0. Đurasek je upisao hattrick, a po jedan pogodak dodali su Karamarković, Pataca, Granjaš, Dunković i Mudri. Krčevini je ovo bila sedma pobjeda u nizu.

Slavonac iz Novaka upisao je veliku pobjedu na gostovanju u Josipovu, protiv jesenskog prvaka Dinama, a bilo je 1:3. Gostujući strijelci bili su Klement, Ivanković i Horvat, a domaći Dokić.

Meljani su protutnjali Grabićem s visokih 8:1. Kokorić i Marović su upisali hattrick, a dva pogotka dodao je Pandur. Počasni domaći zgoditak postigao je Varga.

Krčevina je iskoristila kiks Dinama iz Josipova i preuzela vodeću poziciju s 26 bodova, sada ima bod više od drugoplasiranog Dinama. U veliku bitku za prvaka uključila se i momčad iz Jugovog Polja, koja za vodećom Krčevinom zaostaje samo tri boda. Čeka nas uzbudljiv nastavak sezone u skupini Istok.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content