4. LIGA BJ-KC-VT Matija Bubaš hat-trickom u županijskom derbiju srušio Pitomaču

Jesenas u Pitomači, Slatina je imala pobjedu u džepu s prednošću 3:1, ali su domaći nogometaši u posljednjim trenucima spasili bod izjednačivši na 3:3. U današnjoj (subota) utakmici nije se ponovio sličan scenarij. Slatinčani su dominirali na svom stadionu i došli do uvjerljive pobjede 4:0.

Već u šestoj minuti najbolji domaći igrač Matija Bubaš pogađa mrežu Hrvoja Zdelara i dovodi svoju momčad u prednost 1:0. Do odmora rezultat se nije mijenjao. U drugom dijelu, u 50. minuti, Bubaš svojim drugim zgoditkom udvostručuje prednost na 2:0.

Nakon 16 minuta napravljen je prekršaj nad Domagojem Jendrašićem. Sam Jendrašić je uzeo loptu i realizirao kazneni udarac. Na koncu, u 75. minuti Matija Bubaš je svojim trećim pogotkom zapečatio gostujuću sudbinu.

Ovakvom igrom nogometaši Slatine prvenstvenu sezonu mogli bi završiti bez poraza.

– Nastavimo li igrati kao danas, mogli bi završiti ligašku sezonu bez poraza. Igrači su dobra klapa i to nam donosi rezultat. U srijedu na kup utakmici s Papukom nećemo biti kompletni zbog radnih i učeničkih obveza mojih igrača, ali vjerujem da s ovakvom igrom pobjeđujemo Papuk na našem stadionu – optimistično je zaključio trener Slatine Pemper.

Slatina – Pitomača 4:0
Igrač utakmice: Matija Bubaš

(www.icv.hr, mš, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”525798″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content