Atletski klub Virovitica organizira “obiteljski trening” i otvara vrata svim građanima Virovitice

U srijedu, 15. svibnja Atletski klub Virovitica će po prvi put povodom Međunarodnog Dana obitelji za svoje članove organizirati “obiteljski trening”.

Bit će to prilika da svi roditelji čija djeca treniraju u AK Virovitica provedu nezaboravnih 60 minuta trenirajući po prvi puta zajedno sa svojom djecom, a djeci će ovo biti jedinstvena prilika da nauče svoje roditelje nekim novim vještinama i znanjima, da se međusobno natječu, da pobjede obitelj najboljeg prijatelja ili prijateljice.

sretna obitelj Custom
foto: AK Virovitica

-Veselimo se ovom susretu koje će ujedno biti i svojevrsna proba za ono što nas očekuje već sljedeća dva dana, 16. i 17. svibnja kada će naš klub otvoriti svoja vrata svim zainteresiranim građanima grada Virovitice i okolice. Naime, povodom Dana otvorenih vrata, udruga i naš klub će otvoriti svoja vrata i to organiziranjem treninga za djecu, ali i odrasle sugrađane i to u dva odvojena termina. Dječji treninzi održat će se u četvrtak i petak od 18.30 do 19.30 sati, a odmah zatim od 19.30 do 20.30 i trening za odrasle. Sve treninge će voditi školovani i licencirani atletski treneri Siniša Špiranec, Hrvoje Reder i Hrvoje Žunec – poručili su iz Atletskog kluba Virovitica.

(www.icv.hr, AK Virovitica)

dani uzuvrh 1080x675 Custom
foto: AK Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content