Bodybuilding klub Fana Virovitica organizira prikupljanje hrane i higijenskih potrepština povodom Međunarodnog dana obitelji

Bodybuilding klub Fana Virovitica organizira prikupljanje hrane i higijenskih potrepština povodom Međunarodnog dana obitelji 15. svibnja.

Cilj ove akcije je podizanje svijesti da obiteljski dan ne čine samo dobre riječi nego i djela te srdačni odnosi roditelja i djece tijekom cijele godine. Ovoj hvalevrijednoj akciji pridružili su se policijski službenici i članovi sindikata MUP-a PU virovitičko-podravske.

-Pokazali su veliko srce za potrebite u zajednici te im se u ime svih članova BB kluba Fana zahvaljujem što su bezrezervno podržali ovu akciju – izjavio je Zvonimir Precep, tajnik BB kluba Fana.

Akciji se pridružio i Obiteljski dom “Marija” iz Virovitice, doniravši hranu i higijenske potrepštine.

-Također im se zahvaljujem na podršci i spremnosti da pomognu onima kojima će pomoć dobro doći. Sportom kroz život i lijepim djelima učinimo svima lijepši život. U akciju se mogu uključiti svi, a donacije mogu donijeti svaki dan između 17 i 21 sat u BB klub Fana – zaključio je Z. Precep.

Sve prikupljeno će se dostaviti Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica, kako bi se potrebitim korisnicima uljepšali obiteljski dani. Akcija traje do 17. svibnja.

(www.icv.hr, BB klub Fana Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content