BRDSKI I ELEKTRIČNI BICIKLI NOVA ATRAKCIJA Geopriče nastavljaju putovanje Papukom i na dva kotača

Park prirode Papuk sa stilom nastavlja svoju turističku sezonu, rekordnu već u samom startu. U godini obilježavanja dvadesetog jubileja najavili su puno iznenađenja, a jedan od njih posjetitelje čeka već ovog vikenda na Jankovcu.

Javna ustanova Park prirode Papuk provedbom projekta Geopriče UNESCO geoparka investira u turističku infrastrukturu i povećava turistički potencijal ne samo Parka, nego i čitavog područja oko Parka. Buđenjem svijesti lokalnog stanovništva o mogućnostima koje im ovo podneblje pruža i u pogledu povećanja smještajnog kapaciteta, Papuk se ozbiljno upisuje u mapu nezaobilaznih turističkih destinacija.

-Nakon što smo s vama podijelili radost da ćemo uskoro postati vlasnici autobusa kojim ćemo povezivati sva područja našeg Parka te posjetiteljima omogućiti da prilikom jednog posjeta Parku obiđu što više njegovih lokacija, uskoro ćete u zelenoj idili našeg Papuka moći uživati i na dva kotača – poručili su iz Parka prirode Papuk.

DSC04679 Custom
foto: Park prirode Papuk

Park prirode odavno je poznat kao pokrovitelj brojnih sportskih manifestacija koje uključuju biciklizam, a nabavom brdskih i električnih bicikala te davanjem istih u najam, nastoji se taj popularni sport približiti sve većem broju ljudi, a ne samo utreniranim biciklistima.

Stoga, ako imate želju uživati u pogledu na Papuk iz ove perspektive prijedlog je da već ovog vikenda povedete svoje društvo put Park šume Jankovac ili Velike gdje ćete moći iznajmiti brdski ili električni bicikl te tako doprinijeti da Geopriča nastavi svoj put i na dva kotača.

Spomenute dvije vrste bicikala mogu se iznajmiti u dvije kategorije – do 3 sata ili od 3 do 10 sati. Dakle, istraživanje ljepota Papuka brdskim biciklom platit ćete 60, odnosno 150 kuna, a ukoliko želite svoju avanturu doživjeti nesvakidašnje, električnim biciklom, izdvojit ćete 90 ili 250 kuna, ovisno u trajanju.

39 Custom
foto: Park prirode Papuk

Papuk se diči biološkom i geološkom raznolikošću i kulturnom baštinom, na dlanu nudi ljepote koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnima i zbog kojih mu se svi uvijek rado vraćaju. Ne propustite priliku doživjeti ga na malo drugačiji način. Ljetni mjeseci su pred nama, Papuk buja u svojoj ljepoti, odvažite se, čekaju vas u Parku prirode Papuk.

(www.icv.hr, Park prirode Papuk)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content