DANI ZDRAVSTVENIH KARIJERA Opća bolnica Virovitica predstavila se studentima medicine

Centar za planiranje zanimanja u biomedicini i zdravstvu Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u srijedu i četvrtak održao je po četvrti put Konferenciju “Dani zdravstvenih karijera u RH”. Cilj je informirati studente i mlade zdravstvene djelatnike o svim mogućnostima i aspektima razvoja karijere u sustavu zdravstva Republike Hrvatske.

Konferencija je održana u prostorima Dekanata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a na njoj se predstavila i Opća bolnica Virovitica, upoznajući studente šeste godine Medicinskog fakulteta, apsolvente i sve ostale o mogućnostima zaposlenja i rada u Općoj bolnici Virovitica.

IMG 0505

– Konkretno, studente smo opoznali s ulaganjima u Općoj bolnici Virovitica, novom opremom, uređajima i mogućnostima dobivanja specijalizacija – rekao je ravnatelj Dinko Blažević.

Konferencija je održana pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, a nazočne su pozdravili dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Marijan Klarica, pomoćnik ministra zdravstva Vili Beroš, ministar rada i mirovinskoga sustava Marko Pavić te savjetnik predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović za zdravstvo Tomislav Madžar.

IMG 0514

Pored zanimljivih i aktualnih panela, mogle su se čuti i aktualne teme iz sektora zdravstva, od toga kako je raditi na “periferiji”, o iskustvima onih koji su se školovali i radili u inozemstvu pa vratili u Hrvatsku, o razlikama u poslu specijalista na različitim razinama zdravstvene zaštite, kako uskladiti obiteljske i profesionalne obveze i slično. (www.icv.hr, foto: OB Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content