DCK Virovitičko-podravske županije radno i svečano obilježili Svjetski dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca

Danas (srijeda) je u GDCK Virovitica održana 2. sjednica Skupštine DCK Virovitičko-podravske županije na kojoj su zastupnici usvojili Plan rada i Financijski plan Društva za 2019. godinu. Zastupnici su informirani da je Željka Grahovac imenovana za ravnateljicu DCK Virovitičko-podravske županije od 19. ožujka 2019. godine na temelju Odluke o davanju suglasnosti Glavnog odbora Hrvatskog Crvenog križa.

Nakon što je Odbor DCK Virovitičko-podravske županije na sjednici održanoj 29. travnja donio Odluku o osnivanju Kluba 100+ , Željka Grahovac izvjestila je nazočne zastupnike da će se konstituirajuća sjednica članova Kluba 100+ održati 15. svibnja 2019. godine u 14 sati u prostoru Dnevnog boravka GDCK Virovitica.

gdck vtc 1

Na kraju radnog dijela sjednice zastupnici DCK Virovitičko-podravske županije odali su minutom šutnje počast svim preminulim članovima najveće i najstarije humanitarne organizacije u svijetu – Međunarodnog pokreta Crvenog križa i Crvenog polumjeseca.

Naposljetku, na sjednici Skupštine pročitano je prigodno pismo koje je u povodu Svjetskog dana Crvenog križa i Crvenog polumjeseca, svim djelatnicima, volonterima i članovima Crvenog križa uputio predsjednik Međunarodne federacije Društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca Francesco Rocca. (ck-gdck-virovitica.hr)

gdck vtc 2

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content