“DVORAC, PARK I JA” Najbolji selfie snimile su rukometašice ŽRK “1234 VIROVITICA”

Predstavljanje Integriranog razvojnog programa „5 do 12“ za Dvorac u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“, koje je u suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i EU fondova održano danas (subota) u Virovitici, završilo je dodjelom nagrada autorima najoriginalnijih selfie fotografija.

Natječaj za najbolju selfie fotografiju „Dvorac, park i ja“ organizirao je Grad Virovitica, a uvjet je bio da motiv fotografije bude vezan uz projekt obnove Dvorca Pejačević i Gradskog parka.

Među pristiglim fotografijama, Povjerenstvo u sastavu: Dario Vranek, Ivan Borbaš i Martina Bašić izabralo je četiri najbolje, a autori su nagrađeni prigodnim paketima te poklon karticama u novčanim iznosima: 400 kuna za 1. mjesto, 300 kuna za drugo mjesto, 200 kuna za treće mjesto te 100 kuna za četvrto mjesto.

ŽRK VIrovitica
foto: virovitica.hr

Prvo mjesto pripalo je rukometašicama ŽRK “1234 Virovitica”, godište 2008. i mlađe. Kako doznajemo, mlade rukometašice svoj selfie su snimile nakon osvojenog prvog mjesta na 5. memorijalnom turniru “Pave Vukelić-Pajo” u Orahovici.

Marina Kirhmajer
foto: virovitica.hr

Drugo mjesto pripalo je Marini Kirhmajer Taboršak.

 

David Juren
foto: virovitica.hr

Na trećem mjestu je David Juren.

Danijel Daku
foto: virovitica.hr

Četvrto mjesto osvojio je Danijel Daku.

Nagrade autorima najboljih fotografija, uz srdačne čestitke, uručio je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, a organizatori su svima zahvalili na sudjelovanju i originalnim fotografijama. (www.virovitica.hr, foto: M. Bašić)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content