FOTO Sveti Đurađ se lako obračunao s Croatijom iz Grabrovnice i upisao četvrtu proljetnu pobjedu

U sklopu 18. kola druge županijske nogometne lige Zapad, u Svetom Đurđu je gostovala Croatia iz Grabrovnice.

Domaćin je odigrao puno slabije u jesenskom dijelu prvenstva, dok se u proljetnom dijelu “preporodio”, a sve to rezultat je kvalitetnih zimskih priprema koje je s ekipom odradio trener Nikola Mesić, pa je tako momčad iz Svetog Đurđa upisala četiri pobjede u proljetnom dijelu, uz jedan remi i jedan poraz protiv Mladosti iz Vukosavljevice.

Croatia je od početka prvenstva držala “konstantu”, a u Đurađ je stigla s dvije uzastopne pobjede.

IMG 4676 Custom

Domaćin je poveo već u 3. minuti utakmice nakon lijepo odmjerenog udarca Jurice Kajića s ruba 16 metara, a taj se rezultat do poluvremena nije mijenjao. Sličan scenarij u nastavku, kao s početka utakmice. Domaći postižu zgoditak u 46. minuti za 2:0, a ovoga puta precizan je bio Dalibor Šmer, koji je u igru ušao umjesto ozlijeđenog Željka Pšihistala.

Đurađ je ubrzo stigao i do 3:0, efektnim zgoditkom Dalibora Ladovića. Konačnih 4:0 postavio je svojim drugim pogotkom Šmer u 83. minuti. Prema svemu viđenom mogla je domaća momčad doći i do osjetnije prednosti, ali nije uspjela realizirati brojne prigode. Imala je i gostujuća momčad nekoliko prilika, ali nedostajalo je koncentracije u samoj završnici.

(www.icv.hr, mr, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”526304″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content