FOTO Vatrogasno natjecanje u Slatini, pogledajte tko se plasirao na županijsko natjecanje

U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Slatine na pomoćnom igralištu Stadiona Antuna Tone Butorca u Slatini je jučer (nedjelja) održano Gradsko vatrogasno natjecanje na kojem su nastupila sva dobrovoljna vatrogasna društva pod okriljem Zajednice. U muškoj i ženskoj A i B kategoriji sudjelovalo je 15 desetina s ukupno 150 vatrogasaca, dok je u kategoriji podmlatka i mladeži sudjelovalo 18 desetina s ukupno 180 natjecatelja.

Tako su svoje umijeće u snazi, brzini i spretnosti pokazale ekipe dobrovoljnih vatrogasnih društava Bakić, Golenić, Kozice, Sladojevački Lug, Sladojevci, Slatina i Donji Meljani.

Najboljim ekipama čestitali su, te uručili medalje i diplome predsjednik VZG Slatine Branko Belošević, tajnik VZG-a Slatine Dragan Medvedović, zapovjednik VZG-a Slatine Stjepan Venus, zapovjednica Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije Mateja Fras Venus i gradonačelnik Slatine Denis Ostrošić, koji su ujedno pobjedničkim ekipama zaželjeli puno uspjeha u daljnjem natjecanju te se zahvalili svim vatrogascima na utrošenom vremenu i trudu, posebno roditeljima i voditeljima podmlatka i mladeži.

U sklopu vatrogasnog natjecanja VZG Slatine ujedno je održano i općinsko natjecanje općine Crnac na kojemu su nastupile tri ekipe podmlatka i jedna mladeži DVD-a Veliki Rastovac, te na taj način također ostvarile pravo nastupa na županijskom natjecanju.

Prva tri osvojena mjesta po kategorijama osvojila su i pravo nastupa na županijskom natjecanju koje će se održati 9. lipnja u Suhopolju, a ovogodišnje županijsko ujedno je i izlučno za državno natjecanje iduće godine.

Rezultati:

Muška „A“ desetina:

  1. DVD Kozice
  2. DVD Sladojevci
  3. DVD Slatina
  4. DVD Sladojevački Lug
  5. DVD Donji Meljani
  6. DVD Bakić

Muška „B“ desetina:

  1. DVD Kozice
  2. DVD Slatina
  3. DVD Donji Meljani
  4. DVD Bakić
  5. DVD Golenić

Ženska „A“ desetina:

  1. DVD Donji Meljani
  2. DVD Sladojevci

Ženska „B“ desetina:

  1. DVD Slatina
  2. DVD Donji Meljani

Podmladak „M“:

  1. DVD Slatina
  2. DVD Donji Meljani
  3. DVD Kozice
  4. DVD Sladojevci
  5. DVD Bakić

Podmladak „Ž“:

  1. DVD Slatina I
  2. DVD Bakić
  3. DVD Sladojevci
  4. DVD Donji Meljani
  5. DVD Slatina

Mladež „M“:

  1. DVD Donji Meljani
  2. DVD Sladojevci
  3. DVD Kozice
  4. DVD Slatina
  5. DVD Bakić

Mladež „Ž“:

  1. DVD Slatina
  2. DVD Sladojevci
  3. DVD Donji Meljani

(www.icv.hr, adf, mf, Foto: M. Feldi)

[g-gallery gid=”528670″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content