HGK – Županijska komora Virovitica: Posjeta predstavnika Ministarstva financija Srbije – Uprave za duhan

U trodnevnom posjetu Hrvatskoj od 20. do 22. svibnja boravi izaslanstvo Ministarstva financija Srbije – Uprave za duhan. Prvog dana su se sastali s predstavnicima Udruge proizvođača duhana – Krupan list.

Drugog dana posjetili su HGK – Županijsku komoru Virovitica, gdje ih je primila direktorica Kristina Pleša sa suradnicima: samostalnim savjetnikom Milanom Vanđurom i višom stručnom suradnicom Suzanom Kolesarić.

Milan Vanđura predstavio je gospodarstvo Virovitičko-podravske županije, vanjskotrgovinsku razmjenu Virovitičko-podravske županije i Republike Srbije, te je iznio podatke o proizvodnji duhana na području Virovitičko-podravske županije.

Izaslanstvo je izrazilo zadovoljstvo posjetom i prezentacijom, kao i dobivenim odgovorima na niz postavljenih pitanja vezanih za ustroj i rad HGK, te rad i aktivnosti članica u komorskim tijelima. Nakon toga izaslanstvo je posjetilo Hrvatske duhane u Virovitici. Trećeg dana boravka u Hrvatskoj, izaslanstvo će posjetiti i BAT – Tvornicu duhana Rovinj. (www.icv.hr, HGK ŽK Virovitica)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content