Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica srebrna plaketa na 6. izložbi inovacija u Ivanić-Gradu

Industrijsko-obrtnička škola Virovitica sudjelovala je na 6. izložbi inovacija u Ivanić-Gradu.

Državnu manifestaciju je 15. i 16. svibnja u Hotelu Sport organizirao Elektronički i računalni klub Ivanić-Grad. Na izložbi su ravnopravno sudjelovali inovatori, udruge inovatora, osnovne, srednje i visoke škole iz Republike Hrvatske. Ukupno je bilo oko 45 inovatora sa 69 inovacija.

Stanislav Plavšić, učenik prvog razreda Instalater centralnog grijanja i klimatizacije osvojio je srebrnu plaketu za inovaciju “Unikatni samonatapajući cvjetnjak”. Učenik je ovaj izvrstan rezultat postigao pod vodstvom svog mentora, stručnog učitelja, Zorana Kozjaka.

20190516 151002 Custom
foto: IOŠ Virovitica

Preporuka prosudbenog povjerenstva je da se inovacija licencira i prikaže na drugim prigodnim manifestacijama. Inovacija, kao pomagalo ima praktičnu primjenu i perspektivu u daljnjoj proizvodnji. Organizator izložbe, kao nagradu za dugogodišnju suradnju Industrijsko-obrtničkoj školi Virovitica, osigurao je besplatan posjet izložbi za pedesetak učenika i djelatnika škole.

DSC08964 Custom e1558085087972
foto: IOŠ Virovitica

U posjetu izložbi bili su učenici drvnog, cvjećarskog i strojarskog smjera, sa svojim profesorima i nastavnicima. U sklopu izložbe organizirana su različita korisna predavanja i radionice. Sudjelovanje u natjecateljskom dijelu učenika i mentora Industrijko-obrtničke škole Virovitica na ovoj manifestaciji omogućile su gradske tvrtke Virkom d.o.o. i Flora VTC.

(www.icv.hr, IOŠ Virovitica)

DSC08974 Custom e1558085068111
foto: IOŠ Virovitica

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content