Izvanredan koncert učenika polaznika jazz radionice i “Behave community” banda u Virovitici

U sklopu proslave Dana škole i 133. Obljetnice Glazbene škole “Jan Vlašimsky” održan je završni koncert učenika polaznika jazz radionice.

Učenici trećeg i četvrtog razreda srednje glazbene škole publiku su počastili svirajući neke od najpoznatijih jazz hitova koje su prošlih mjeseci marljivo uvježbavali pod mentorskom palicom profesora Jurice Hrenića. Oduševljenje publike odsviranim skladbama ne može se opisati, pa su tako svaku skladbu prekidali pljeskom nakon pojedine “solaže”.

IMG 20190522 202132 Custom

Publici su se predstavili Tony Kirinec, Dominik Rob, Dorijan Molnar, Maja Rajnović, Gabriela Šipek, Marko Sklenar, Roberto Turpinović, Martin Maljković, Tena Labuhar i Nina Pocrnić.

U nastavku ovog malog opuštenog koncerta, nastupili su iskusni jazz majstori koji su pokazali što znači živjeti jazz punim plućima. Publika je uživala u “maestralnim” izvedbama “Behave Community” banda iz Koprivnice.

IMG 20190522 202755 Custom

Uživalo se uz zvuke Gordana Peršija koji je svirao na nekoliko raznih saksofona, Jurice Herenića na klavijaturama, Ferdinanda Buhaneca na bass gitari te Gorana Vidovića na bubnju. Svakako, ovo je bila odlična glazbena večer u glazbenoj školi “Jan Vlašimsky”.

(www.icv.hr, lmh, foto: L. Martinko-Hock)

[g-gallery gid=”529430″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content