Izvođač radova uveden u posao: Kroz dva tjedna počinju radovi na obnovi Centra kulture

Nakon što je proteklog tjedna gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao ugovor za energetsku obnovu Centra kulture, u utorak, 21. svibnja izvođač radova i stručni nadzor uvedeni su u posao. Radove će obavljati tvrtka Roje gradnja iz Vukovara, dok je za stručni nadzor zadužen Centar za urbanizam i projektiranje iz Zagreba.

Uvođenju u posao nazočili su, uz izvođače radova i stručni nadzor, predstavnici investitora, odnosno Grada Virovitice, tvrtke Poslovni park koja upravlja Centrom te Flore i MORH-a koji su korisnici Centra. Radovi koji će se provoditi na zgradi Centra kulture obuhvaćaju, između ostalog, izvedbu toplinskog izolacijskog sustava za fasadu, završni sloj fasade, zamjenu postojeće stolarije novom PVC stolarijom, zamjenu postojećih grijaćih tijela…

IMG 6335

Očekuje se da će radovi početi za dva tjedna, a kraju bi trebali biti privedeni kroz godinu dana. Provedba projekta rezultirat će godišnjom uštedom toplinske energije za 73,50 posto, povećanjem energetske učinkovitosti zgrade, poboljšanom kvalitetom boravka u zgradi te pozitivnim utjecajem na okoliš. (virovitica.hr, foto: M. Bašić)

IMG 6327

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content