JEDINSTVENA AKCIJA Članovi BBK Fana povodom Međunarodnog dana obitelji predali donaciju virovitičkom GDCK-u

Povodom međunarodnog dana obitelji, koji se obilježava 15. svibnja, Body building klub Fana Virovitica organizirao je prikupljanje namirnica i higijenskih potrepština. Akciji su se priključili svi članovi i članice kluba, kao i Opći sindikat MUP-a, Policijska uprava VPŽ i Obiteljski dom Marija iz Virovitice.

– Ovu dobrotvornu akciju svi su bezrezervno podržali i uključili se kako bi barem nekim obiteljima kojima je potrebno uljepšali ove dane kada nema nekih blagdana, pa ni akcija. Tako smo dali doprinos našoj društvenoj zajednici i poručili da smo ovdje te da smo uvijek spremni pomoći koliko možemo – rekao je inicijator ove akcije Zvonimir Precep, tajnik BBK Fana koji u Virovitici djeluje od 1984. godina, a danas broji 60-ak članova.

IMG 3632 Small

Sve što su prikupili u danas (ponedjeljak) su predali Gradskom društvu Crvenog križa Virovitica, odnosno ravnateljici Željki Grahovac koja je ugodno iznenađena ovom hvalevrijednom akcijom.

– Imali smo i ranije sportskih klubova koji su sudjelovali u prikupljanju namirnica, tu je prije svega Rukometni klub RK Viro, Nogometni klub Virovitica i Županijski nogometni savez. No, ovo je jedinstvena akcija jer su članovi BBK Fana organizirali ovu akciju i uključili svoje članove, odnosno zaposlenike drugih institucija – rekla je Ž. Grahovac te istaknula da su ovime pokazali da imaju veliko srce i da humanost žive na djelu.

IMG 3629 Small

Primopredaji prikupljenih namirnica i potrepština nazočili su i načelnik PU VPŽ Siniša Knežević, Saša Počić, vlasnik Obiteljskog doma Marija, te članovi BBK Fana Virovitica. (www.icv.hr, žđl, Foto: Ž. Đaković Leš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content