Klub mladih Virovitica vrlo aktivan i u 2019. godini

Druga redovna sjednica Skupštine udruge Klub mladih Virovitica održana je u petak, 3. svibnja. Na sjednici je predstavljen rad Udruge tijekom 2018. godine te plan rada kroz 2019. godinu.

– Ono na što smo izuzetno ponosni je uspostava sada već tradicionalnog događaja u suradnji s Turističkom zajednicom grada Virovitice, Svirke u palači, za koji planiramo organizaciju i ove godine. Još jedan događaj koji planiramo organizirati tijekom ljeta je Paintball dan, kojim ćemo omogućiti našim članovima besplatnu zabavu uz roštilj i druženje. Novost je partnerstvo u projektu sufinanciranom od strane Europskog socijalnog fonda „Zajedno za mlade kroz Job Klub“, čiji nositelj je Hrvatski zavod za zapošljavanje u Virovitici u partnerstvu s gradom Virovitica. Kroz projekt će se uspostaviti i opremiti ured koji će imati funkciju info točke za mlade na području zapošljavanja te profesionalnog razvoja. Projekt će omogućiti zapošljavanje jedne mlade osobe – rekao nam je predsjednik Kluba Borna Đurđević te nastavio:

– I dalje nastavljamo pratiti politike mladih kako u Hrvatskoj tako i u Europskoj uniji. Ono što zabrinjava jest što još nije donesen novi Nacionalni program za mlade, iako je posljednji imao razdoblje provedbe do 2017. godine. Kroz dvije godine postojanja zadovoljni smo ostvarenim rezultatima, odazivom mladih, suradnjom sa sugrađanima, predstavnicima vlasti na lokalnoj i regionalnoj razini te Savjetom mladih grada Virovitice. I dalje nastavljamo razvijati naš rad u komunikaciji s mladima u našoj zajednici, njihovim idejama i potrebama. (www.icv.hr, bđ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content