NORIJADA 2019. Pogledajte kako su slatinski maturanti proslavili zadnji dan škole

Već od prijepodnevnih sati maturanti Srednje škole Marka Marulića i Industrijsko-obrtničke škole su ulicama Slatine šetali u majicama posebno štampanim za zadnji dan svog srednjoškolskog obrazovanja i bukom zviždaljki pozornost usmjeravali na sebe.

Organizirano okupljanje oko 160 maturanata započelo je u 15.30 sati ispred Srednje škole Marka Marulića da bi se zatim zaputili ka središnjem slatinskom trgu, potom do zgrade Gradske uprave gdje su napravili skupnu fotografiju, a slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić im poželio dobru zabavu i sreću u budućnosti.

IMG 3338 Custom

Središnji događaj, “Norijada”, odigravao se u parku ispred Industrijsko-obrtničke škole gdje su slatinske maturante zabavljali glazbenici TS Zlatne strune. No, “Norijada” slatinskih maturanata potrajala je svega sat vremena, jer su se nad gradom nakupili tamni oblaci, počeo je puhati vjetar, a nedugo zatim i padati jaka kiša. Pokisli, maturanti su se razišli, neki kućama, a neki u slatinske ugostiteljske objekte gdje su nastavili “noriti”.

Organizaciju ovogodišnje “Norijade” slatinskih maturanata potpisuje Grad Slatina.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

[g-gallery gid=”529450″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content